Kitap Ayraçlarımız ve Spagetti

Cumartesi, Haziran 03, 2006



Bugün için büyük heveslerle ve kendimize güvenle ne planlar yapmıştık.. Ama ne zaman böyle kendinden emin planlar yapsa insan hiç biri istediği gibi olmuyor. Kumsal'la kitap ayraçları yapmaya başlamıştık son işlerini halletmek üzere bugün buluştuk ve spagetti yiyelim dedik, biz böyle konuşurken annem spagetti yapsam sen de yer misin dedi. Hımmm tabi sen yap yeriz biz dedik :). Tam yapmaya başlıyacakken sürpriz misafirler geldi. Bu spagetti'nin sekteye uğraması.. Bir kere böyle başladı ya devam etmesi şart.. Annemi beklerken aç midelerimizle ayraçları yapalım bari biz dedik. Ve ikinci sekteye uğrayan işimiz; ayraçlardan biri bir türlü yapılmak istemedi nedense :). Ama benim ne kadar inatçı olduğumun farkında değil bu ayraç. İntikam soğuk yenen bir yemektir diyerek bir köşeye fırlattım onu. Yakında tekrar görüşücez. Kill Bill'den alıntı yapmışken devam ediyim; You and I have an unfinished business! (Ayraca söylüyorum bunu tabii..)

Neyse en nihayetinde spagettimizi yedik, karnımızı doyurduk, biri hariç 3 tane ayracımızı tamamladık; Kumsal Aksesuarlara ekledik.


You Might Also Like

2 Comments

  1. güzel olmuşlar gerçekten. siz dikip bitirdiniz ben açıp bakamadım bile. aramızdaki farkı bir gün kapatacağım söz. sebepler ??
    belki de bu ayraçlar bizi kitap kurdu yapar ne dersiniz?

    YanıtlaSil

Subscribe