Tülin Ablanın Dekorasyonu ve Aksesuarları

Salı, Ocak 16, 2007

© 2005-2006; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.



Aylar var ki bu sayfaya girip iki satır bir şey yazamadım. Akrabalar 2 toplantımızda çektiğim fotoğraflar halen duruyorlar. İrem makineyi kavradı sağından cık olmadı solunda en nihayet bütün açılarından fotoğraflarını çekti başta nargilenin ardından mangalın ve diğerlerinin.

Nargileden başlıyorum;

Bir varmış iki yokmuş eskiden çooook eskiden güzel zamanlar, güzel mekanlar ve güzel insanlar çokmuş. İnsanlar birbirleriyle karşılaştıkları zaman ben şuna hangi yalanı siyaset ya da idare etmek amacıyla söylesem demedikleri zamanlarmış. Hava tahmin raporlarında yalan kuzeyden hafif şidddetde esen yelle gelip bulunduğumuz şehir riyakar bulutlu yer yer iftira hatta sırılsıklam iftira yağışlı olacak şeklinde ifadelere gerek kalmazmış.(bu benim gözlemlediğim bir hava raporu henüz bilimsel olarak ölçümler yapılamadığı için sunumlar yapılamıyor.) Çünkü insanların bir yazı bir tura yüzü yokmuş. Tek yüz tek kalp taşırlarmış...Devamı burada...

You Might Also Like

2 Comments

  1. Tülin abla gibi tütün karşıtı birinin salonunda bulunması garip olsa da kendisi kullanmıyor tabii ama en azından misafire ikram eder insan değil mi püfür püfür. Bir de ilk defa içenleri çok güzel çarpıyor bu meret..

    YanıtlaSil
  2. bu arada bir ikrama kavuştuğun belli İrem. Afiyet olsun . Nasıl olacaksa?

    YanıtlaSil

Subscribe