Babamın Mesai Arkadaşları

Cuma, Şubat 09, 2007

© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.



Her daim babama enfes yiyecekler sunan mesai arkadaşlarını bu seferde babam ağırlamak istedi.(Bir defaya mahsus değil devamı gelecek..)
İnsanın çalışma arkadaşlarını sevmesi güzel bir şey. Onlar zor günlerimizde, güzel günlerimizde hep yanımızda oldular. Özellikle ikisi.Ve bizde her zaman yerleri olacak.
İrem yazmıştı, annemin rahatsızlığı sebebiyle istediğim malzemeleri toparlıyamadım.
Ama mevcut malzemelerle beraberce bir şeyler yaptık. Menüyü yazacağım, perde pilavını ilk günlerde yazmıştık. Yanlız farklı bir tarifti pilavı ve resim cep telefonuyla çekilmişti. Servisimiz paket şeklinde olduğundan üç tanesinin fotoğrafını çekebildim. Menü;

  • Perde Pilavı
  • Erzurum Ketesi
  • Şair Buklesi
  • Burma Baklava
  • Çikolata Bonbon
  • Portakal Kabuğu Şekerlemesi

Tarifleri, fotoğrafları eklemeye çalışacağım. Umarım gelecek sefer istediklerimizi yapabiliriz.

You Might Also Like

8 Comments

  1. merhabalar, ben siteye bakmayali ne cok tarif koymussunuz. hangi birisini önce yapsam bilemedim, misafiriniz olmak isterdim. her biri birbirinden güzel tarif ben pirasa dolmasiyla baslayacagim.

    sizlere afiyet olsun, Allah agiz tadinizi bozmasin. sevgiler layla

    YanıtlaSil
  2. bekleriz layla. biz misafir severiz.iltifatlarına ve güzel dileklerine teşekkürler. dilediklerin senin için de olsun.

    YanıtlaSil
  3. Bir adim bile ,bir saniye bile ayrilma demistim ben sözümdeyim.

    YanıtlaSil
  4. sizi tanısam bu söz benim için daha manalı olacaktı. ama sözünüzde olmanız yinede güzel insan olduğunuzu belirtiyor.

    YanıtlaSil
  5. Daha manali olmasi acisindan belirteyim, hafizanizin kötü oldugunu zannetmiyorum.Ismimi ben size söylemistim.Biraz zorlayin akliniza gelen iste tamam.Bu kadar manali olmasi yetermi?Ben uslubunuzdan hemen cikariyorum oysa.......

    YanıtlaSil
  6. ooo şeref verdiniz. çok zorlamadım. sizi yanımızda görmek güzel.uslubum bu kadar belirgin mi?

    YanıtlaSil
  7. O oooooooooo seref bize ait efendim ne demek.Eeeeeeee hem yaninizda,hemde mana katilinca nacizane o kadar akil vermis rabbim bunada sukür her ne kadar samuray sudokusunuda cözemezsek de idare ediyoruz iste.

    YanıtlaSil
  8. eğer bir şeyin çözümü varsa illa ki çözersiniz.

    YanıtlaSil

Subscribe