Yeni Bir Oyun ve Yeni Bir Dünya

Salı, Nisan 17, 2007

© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.

Image Hosted by ImageShack.us

Bu yeni oyun başlıyalı ne kadar oldu bilmiyorum. Takip edemedim zira.Yeni bir oyunla birlikte yeni bir dünya bulsak güzel olurdu değil mi? Bana hayali bile güzel geldi.

Butterfly (http://kristalkelebek.blogspot.com/)'dan Aslı bana koko toplarını yollamış bakmaya kıyamadım. Çok güzeller ve çok teşekkürler.

Pınar (http://kucukevinmutfagi.blogspot.com/)' dan Kübra İrem'e ve bana kivili tartını yollamış gözlerim bayram etti çok teşekkürler. Aslı'ya ve Kübra'ya cevap vermek için geç kaldım. Oyunun kurallarından biri de üç gün içinde cevaplamakmış. Benim öyle çok güzel yaptığıma inandığım bir çeşit yok. Oyunun kurallarına uyamadım. Mazur görün olmaz mı? İkinize de sevgilerimi, özürlerimi ve yukarıdaki çiçeklerimi yolluyorum.





You Might Also Like

2 Comments

  1. Sahracım insanın yoğunlukları arasında oyunlara katılması çok kolay olmuyor, haklısın. Ayrıca demişsin ki "çok güzel yaptığıma inandığım bir çeşit yok", hiç olur mu, valla güzel yemeklerinin takipçisiyim her daim:).
    Sevgiler, öpücükler canım..
    aslı

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler anlayışına. Yoğunluğu pek problem etmezdim ama internetle ilgili bir sorun oluştu,çözdüğümü sanıyorum(umarım).
    Bu arada tekrar tebrikler her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil

Subscribe