YE #25 KAHVALTI - 8

Perşembe, Ağustos 23, 2007

© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.


Posta Kutusundaki bütün tarifleri ekledik eğer gelmemiş veya gözümüzden kaçanlar varsa lütfen tekrar mail atın (ye25.kahvalti@gmail.com), katılımınız ve yaptığınız bir birinden güzel kahvaltılıklar için de çok teşekkür ederiz.

Pastarda'dan Burçin de güzel bir Pancake tarifi vermiş bize.








Dubai'den Nükhet tam altı güzel kahvaltılık hazırlamış; Sebzeli Yumurta, Sucuklu Yumurta, Çocuklar için Omlet, Ekmek, Cevizli Lokum ve Simit.






Sevgül Zeytin Tanesi'nde Kolay Su Böreği yapmış.








İngiltere'den Dilek, Berceste'de güzel bir tarif hazırlamış ama adını yazmamış, şimdi düşünüyorum adını ne koysam? En iyisi siz bakın bu güzel Yumurtalı tarife.






Müge Yemek Bahane'de Patatesli Yumurta yapmış. Ama siz buraya tıkladığınızda çok şirin bir kahvaltı sofrası görüceksiniz. Müge kahvaltı takımını nereden aldığını bana mail atar mısın? Çok şirinler :).








Müge'Nin şirin sofrasından sonra Kocaeli'ne gidiyoruz. Emel Yemek Günlüğüm'de Ispanaklı Gözleme yapmış (bayılırım).









Cin Fikirli Banu Kahvaltı etkinliğine Domates Reçeli, Otlu Omlet, Peynirli Ekmek, Labneli İncir, Baharatlı Tereyağı Topları, Ekmek Suflesi yapmış.







Ve Son olarak Ankara'dan Pınar Üzümlü Kurabiye ve Peynirli Çavdar Ekmeği hazırlamış.

You Might Also Like

5 Comments

  1. iremciğim ve sahracığım özellikle sizlere ve tüm emeği geçenlere...
    hepinize teşekkürler....çok güzel bir etkinlik oldu...çok güzel tarifler edindik...günlüğümde de yazdığım üzere benim için çok özel ve unutulmaz anlardır kahvaltılar...
    hepinize sevgileirmle,
    ilkay

    YanıtlaSil
  2. merhaba sitenizi ve pek çok arkadaşın sitesini uzun zamandır takip ediyorum.eh artık dedim benimde bir blog oluşturmamın zamanı gelmiştir.şu aralar yapmaya çalışıyorum,tariflerimi yavaş yavaş ekliyorum.sizleride beklerim.yanlız sormak istediğim bir şey var bu konudaki cahilliğimi mazur görün lütfen.siz bir etkinlik başlatmışsınız bunun nasıl baslatılıp geliştirildiğini ,yani nasıl dahil olabileceğimizi anlatırmısınız?ayrıca bir şey daha sayfa düzeniniz çok beğendim nasıl yaptınız?umarım sorularımla sizi sıkmadım.leziz tariflerde buluşmak dileğimle.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Sahra ve İrem, sayenizde kahvaltı sofralarımızdaki çeşit sayısı arttı. Gösterdiğiniz ilgi ve çaba için teşekkürler.

    Bu vesileyle tanışmanın sonrası müsaade ederseniz sizi de linklerime eklemek istiyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. merhaba,
    aranıza daha yeni katıldım..
    bu etkinliği kaçırdığıma üzüldüm. ben de kahvaltıya çok önem verenlerdenim. bir dahaki etkinliği kaçırmam umarım.
    tarifler harika görünüyor. herkesin ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Ben evde olmayınca bir şey hazırlayamadım.
    Ama yapılanlarını görünce iyiki de hazırlamamışım benimki burada sönük kalacaktı diye düşündüm.
    Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    Bol bol yeni tarif alabiliriz.
    Teşekkürler..:)

    YanıtlaSil

Subscribe