Hediye Denince?

Pazar, Eylül 23, 2007

© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.



Çam sakızı çoban armağanı tabiri biraz önü açık bir tabirdir bence. Gönlü zengin olan insan bir sepet meyveyi böyle değerlendirir yollar size. Bu sepet bir vakitler hayranlıkla bahsettiğim Çatalca' daki bahçeden. Her biri ayrı güzeldi. Teyzeciğim öyle güzel hazırlamış ki buraya eklemeden edemedim...

You Might Also Like

6 Comments

  1. bizimde bahçemiz va çatalcada ama hiç böyle güzel sepetimiz olmadı. üzümü yetiştiremedik.. ne yapsak olmadı .maşallah çok güzel görünüyorlar afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Nazlı belki de bizim teyzemizin elimi iyi geliyor? Hani derler ya çiçeklerin hoşlandığı eller olur diye? Öyle birine dert yanmışsın ki; kelin melhemi olsa başına sürer. Biz evimizde hiç bir çiçeği bir seneden fazla barındıramadık. Kapının önüne çıkarıyoruz birisi alsın diye çiçek orda canlanıyor. Şaka bir yana, teyzemiz dediysem akraba değil komşunuzun annesi. Bilmiyorum belki toprakları değişik belki bahçenizin bulunduğu yön farklı. Ama illa ki güzel olan şeyleriniz vardır.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tam bir sonbahar sepeti olmuş bu Sahra'cığım. Teyzeciğin çok zevkli belli ki.

    YanıtlaSil
  4. Evet gerçekten çok zevkli. Bazen düşünürüm bazı insanlar doğru zamanda doğru yerde olsalar neler yaparlar? Ailece hazırladıkları her hediyenin paketini açmadan bir müddet seyretmek isterim. Bir mendil bile olsa size öyle sunarlar ki gönlünüz hoş olur.

    YanıtlaSil
  5. Cok sahane bir sepet olmus,bil hassa siyah üzümler.Ben cok severim.Yazin türkiyeye gelince sadece siyah üzüm yerim.Orda bahcemizde evin dörtbir yaninda üzüm ekilidir.Sayende hayalde de olsa oralara gittim.

    YanıtlaSil
  6. Yaren vatan hasretini hatırlatıp içini mi sızlattım yoksa iyi mi geldi? Sayılı gün çabuk geçer derler ama gelince daha çabuk biter günleriniz. Ne diyeyim sana?

    YanıtlaSil

Subscribe