Güzel Bir Buluşma

Pazartesi, Mayıs 12, 2008

© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.



Senede bir ama güzel bir buluşma. Geç olsunda güç olmasın gece gece masayı koyayım yarın Mardin dolmasını ve bizim kuru fasülyemizi eklerim. Eskiden daha sık tarifler eklerdik ama bazı şeyler bizim hevesimizi fena kırdı herhalde. Aşağıda bir arkadaş sormuş. Toparlanmamız uzun sürdü diyelim.

You Might Also Like

4 Comments

  1. Merhaba Arkadaşım…
    Uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü vakit bulupta hayata geçiremediğim KAHVALTI ŞENLİĞİ etkinliğimi başlatmak istiyorum. Artık yaz yavaş yavaş gelirken, güneş o güzel yüzünü bize göstermeye başladı. Güneşi görüpte pazar kahvaltılarını bir şölen haline getirmezmiyiz ?? Tabiki getiririz. İşte bu etkinliğin amacı da bu. Çiçeklerle dolu bahçe ve balkonlarımızda bütün aile bireylerinin toplandığı bir günde kahvaltı masalarımızı şenlendirecek alternatifleri bu sayfada paylaşmak istiyorum. Dilediğin herşey örneğin; Omlet çeşitleri, şarküteri çeşitlerinin sunum ve hazırlanışı, kolay börekler, kanepeler, kahvaltı tabakları aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşabilirsin. Etkinliğim 14 mayıs ta başlıyor bitiş tarihi ise 8 haziran. Bugün den itibaren mail adresime tarifini gönderebilirsin. Bu aralıkta mutfaktayim10@hotmail.com adresime göndereceğin mailine isim, blog ismi, şehir/Ülke ve tarif adıyla birlikte mail atmanı rica ediyorum. Atacağın mail o güzel sayfana uğrayıp harika tarif ve resmini alıp kendi sayfamda yayınlamama sebep olacak. Katılımını bekliyor ve kolaylıklar diliyorum :)

    Bu arada sayfamın sağ üst köşesinde göreceğin KAHVALTI ŞENLİĞİ isimli bannerı da sayfanda görmek beni onurlandıracaktır.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. sizin bu şık sofralarınıza hayranım her neti açışımda lezizeyi açmadan duramıyorum acaba irem ve sahra gene ne şaheserlerler yaptılar diyorum bizimle paylaştığınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. ellerınıze saglık..sureklı takıp derım sayfanızı..nıye sık guncellemedıgınızı cok merak ettım bence acıkayın:))
    ssevgıleımle..

    YanıtlaSil
  4. merhaba lezize masan çok şık olmuş ve tabaklardaki mavi çiçeklere bayıldım..

    YanıtlaSil

Subscribe