Miniklere Mavi & Beyaz Kurabiye

Çarşamba, Kasım 12, 2008



© 2005-2008; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.

Hani sevimli kurabiyelerim vardı royal icing hazırlayarak kapladığım. Bu kez farklı olarak yarısını şeker hamuruyla süsledim değişiklik için. Bilmem hoş oldular mı ama farklı oldular işte. Hamur malzemeleri Üç Gözlü Bisküvi ile aynı.
Royal icing tarifi Sevimli Kurabiyeler sayfasına bakabilirsiniz. Gelelim şeker hamuruna ilk niyetim evde hazırlamaktı. Ama mümkün olmadı. Annem Eminönü seferi yapamıyor ki bu şansımı kaybettim aylardır. İnternette Bakırköy'de pasta malzemeleri satan bir yer buldum. Vakit kısıtlı olmasına rağmen gidip bulabildik. Evet yeni oldukları için bazı malzemeler ellerinde yok ama zamanla olabilir ve kibar müşterisiyle ilgili bayanlar var bu şirin küçük yerde. Kurabiyeler yerini bulalı bir ay olacak ama ben ancak yazabiliyorum. Evet bir güzel ayrıntı sevgili Tijen için bunların üzerinden şeker hamurları kaldırılabiliyor. Ve kimse zarar görmüyor.

You Might Also Like

5 Comments

  1. Böyle güzel görüntüye sahip kurabiyelere kıyılıp ta yenilebilirmi?
    Ellerinize sağlık.
    Çok şık.

    YanıtlaSil
  2. Hi I am new to your blog and I just wanted to say how much I’m loving it

    YanıtlaSil
  3. BIR AVUC DUA, BIR KUCAK SEVGI, SICAK BIR MESAJ KAPATIR MESAFELERI, BIRLESTIRIR GONULLERI, BIR SICAK GULUMSEME, BIR UFAK HEDIYE DAHA DA YAKLASTIRIR BIZI BIRBIRIMIZE...

    YanıtlaSil
  4. Böyle güzel görüntüye sahip kurabiyelere kıyılıp ta yenilebilirmi?
    Ellerinize sağlık.
    Çok şık.

    YanıtlaSil
  5. MERHABA
    BENİMDE BLOĞUM VAR.KENDİ ÇAPIMDA TABİ.AYLARDIR İNTERNETTE YEMEK SİTELERİNİ GEZİYORUM.BU KADAR GÜZEL TARİFLERİ VE RESİMLERİ BİRARADA GÖRMEDİM.TEBRİK EDERİM.TAKİP EDİCEM.BAŞARILARIN DAİM OLSUN.
    hale

    YanıtlaSil

Subscribe