Hoşgeldin Bebek

Cuma, Şubat 20, 2009

© 2005-2008; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.




Fotoğrafları çekerken küçük evimizde giriyor karelere artık. Yaa biz salonumuzun baş köşesine oyuncak evi koymuş bulunuyoruz. Torun sevgisi düzenden üstündür. Bu annemler için yeni düzenlenmiş babaanne ve dedenin el kitabından? (Böyle bir kitap var mı?) Teslim için gelen firma yetikililerinin "nereye kuralım?" sorusuna "salona" cevabın verince suratlarındaki ifadeyi çekemedim maalesef. Evet salonumuz çocuk parkı görünümünde ama 3 sene sonra bununla oynayamayacaklarını düşünürsek değer. Sadede gelelim. Bebekcik dünyaya geleli bir hayli oldu. Bize geleli de az olmadı. Gel gör ki üstümüze çöken ağırlıktan fotoğraflar bilgisayarda birikip kalıyor. En sonunda fotoğrafları koyup tarifleri sonra eklemeyi düşündüm. Yoksa bir bilgisayar formatlamada bu fotoğraflarda gidecek. Menü;


  • İçli Köfte
  • Cevizli Çörek
  • Zeytinyağlı Biber Dolması
  • Zeytinyağlı Patlıcan
  • Sebzeli Karışık Salata
  • Mevsim Salatası
  • Amonyaklı Yaş Pasta
  • Renkli Çocuk Kurabiyesi
  • Un Kurabiyesi

ile sınırlıydı hafızam beni yanıltmıyorsa. Diğerlerinin tarifi sitede olduğundan zeytinyağlı patlıcanın tarifini ekleyeceğim bu masadan. Boş bir vakitte umarım yakın bir tarih olur.



Onlar saftır ,temizdir deriz ya her zaman acaba o kadar saf değiller mi? Bu sofra benimdir diyerek sofraya damgasını vurmuş bebiş?











Evet iyiki doğdun yazıyor iyiki doğdun mu acaba yazanı bulamadım? Ümit etmek güzeldir. Güzel günler görsün bütün çocuklar diye ümit ediyoruz.














Patlıcan seramız falan yok biz İrem'le tarif eklemeyi bırakınca yazın fotoğrafları kışa kaldı.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Çok şık bir masa ve harika lezzetler ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ah bu minikler yok mu, sevgileri herşeyden öyle büyük ki onlar için herşeyi göze almaya hazırız sanki.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.. yemekgezegeni.com adı altında, isteyen tüm yemek blogu sahiplerinin katılabileceği bir derleme sitemiz var. www.yemekgezegeni.com

    yemekgezegeni size ne fayda sağlar?

    - Sitenizin ziyaretçi sayısını arttırarak popülarite sağlar.
    - Sitenizin yemekgezegeni.com takipçileri tarafından güncel olarak takip edilmesini, yeni eklenen yazılarınızdan haberdar olunmasını sağlar.
    - Siz de yemekgezegeni.com takipçisi olarak diğer yemek bloglarıyla daha kolay iletişime geçebilir, yeni eklenenleri takip edebilirsiniz.
    Bize katılmak isterseniz: yemekgezegeni@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize saglik,ziyafet masasi enfes görünüyor.

    Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun.. Bu arada tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Derya teşekkürler.
    Sevgili Tijen bu yaptırdıkları en küçük fedakarlık sanırım. Önümde çizilmiş bilgisayar ekranına baktıkça sevgiyle yadediyorum ikizleri.
    Yemek gezegeninden yazan arkadaş sağol bir ferahlasak neden olmasın.

    Lezzet bahçenizden yazan arkadaşa teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. (teşekkür ederim yazınız için)şeklinde bir yorum bırakan 1 yaşındaki sevimli bebek (Ali Yarkın Yağlıca) oldukça zeki olmalı ki bilgisayarı kullanarak bize ulaşmış. Ben de teşekkür ediyorum hem ona hem de linki bırakarak sevimli resimlerini görmemi sağlayan ailesine.

    YanıtlaSil

Subscribe