Radikal'in yaptığı tatsızlık

Cuma, Ağustos 12, 2011

Geçen gün Twitter'da Cafe Fernando'nun Radikal'in yemek bölümüyle ilgili serzenişini görünce bir bakıyım neler olmuş derken önce ilk sayfalarda tanıdık yemek fotoğrafları gördüm bir sayfa daha ilerleyince de babaannemin bize hediye ettiği masa örtüsü üzerinde böreklerimi gördüm. Fotoğrafla altındaki yazının tek alakası ise örtünün Ankara'dan gelmiş olması. İşte araştırmacı gazetecilik!

Yıllardır yemek blogumuz var bu kadar çalıntı fotoğrafla uğraştık amatör siteler aldı sinirlendik ama Radikal'in sayfasında görmek ayrı bir şok oldu. Bazılarının altına fotoğrafları aldıkları yerin adresini koymuşlar bazılarında bir şey yok. Benden herhangi bir izin alınmadığı kesin. Kendilerine birkaç kez fotoğrafımı kaldırmalarını söyledim ama herhangi bir değişiklik olmadı. İşte durum böyle.

NOT: (22 Ağustos) Bugün baktım lütfedip kaldırmışlar ben herhangi bir özür filan almadım tabii.


You Might Also Like

3 Comments

  1. çok yanlış bir davranış olmuş. özgün tariflerinizin telif haklarını almanız lazım. ama burası türkiye. kim kime dumduma. umarım bu ayıptan dönerler. takip ettiğim bir gazeteydi. emeğe gereken değeri gösterirler umarım. tariflerin bir harika. her ne kadar diyette olsam da fotoğraflara bakarak bile doyuyorum. umarım bu durum bizi tariflerinizden mahrum bırakmaz.

    YanıtlaSil
  2. birde üstüne ne diyorlar biliyormusun ?
    ispat et ozaman seninse !!!
    ?????????
    yaşadım...
    ve mahkeme var kasımda !!!
    mücadelemi bırakmam !

    YanıtlaSil
  3. Mahkeme nasıl geçicek meraklandım inşallah hakkınızı alırsınız. Radikal haftalar sonra nihayet kaldırmış fotoğrafı ama gözümde sıfır kendileri. Al Ordan burdan yap bir sayfa mantığında sayfa yapılabileceğini düşünmüşlerse diğer haberlerde de aynı özeni gösteriyorlardır.

    YanıtlaSil

Subscribe