Ton Balıklı Salata - YE#11
Pazartesi, Haziran 19, 2006
Gerçek şu ki evde balık pişirmek bana çok zor geliyor. Sağlık açısından tartışmasız faydalı olan bu gıdayı ben evde yokken birileri pişirse biraz yiyebiliyorum. Yani kokusunu almamalıyım. Sevenler kızmasın. Huysuzum bu yönden kabul ediyorum. Bu yüzden konserve balığı tercih ettim. Fakat bu salatayı yiyebiliyorum, hatta içinde taze soğan olmasına rağmen İrem bile yedi.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
3 Comments
Bir salata bu kadar güzel süslenir, eline sağlık... Sevgiler
YanıtlaSilteşekkürler. dediğim gibi bu biraz huysuz işi ama İrem sıcak yemek işini halletti sağ olsun.
YanıtlaSilharikaaa salatayı yaptım süper oldu çok tşk.ler.
YanıtlaSil