İtalyan Usulü Tagliatelle
Çarşamba, Nisan 05, 2006
İtalyan Usulü Tagliatelle
İrem günlerdir odasına kapanmış, çalışıyor, büyük bir ihtimalle karnı zil çalsa bile işi bırakıp yemek yemez şu tatlı cadıyı çağırayım o da nasıl olsa gelmem biliyorsun işim var der diye düşünüp telefon ettim . Sonuç ve cevap beklediğim gibiydi. Aradan on dakika geçti bu sefer o aradı. Teklifin geçerliyse işlerimi ayarlıyıp geliyorum. Olmadı bu işte. Beklemediğim cevap on dakika sonra gelmişti Ama makarna ben geldiğimde hazır olsun çok az vaktim var!!! dedi. Ben yine de ona fotoğraf çekmeyi ayırdım???
Malzemeler:
Hazırlanışı:
7 Comments
Ellerinize sağlık, değişik bir yemek.
YanıtlaSilteşekkürler. biraz farklı gelmişti bana salatalık kabuğu falan ama biz severek yedik.
YanıtlaSilEvde tagliatelle yaparak nasıl olucak onu da merak ediyorum ben muhteşem lezzetli süper bir italyan yemeği. Ve çok ekonomik salatalık kabuğu fln :p
YanıtlaSilEğer yaparken salatalık kabuğu eklemekten çekinirseniz hiç çekinmeyin derim çok lezzetli oluyor.
Ben bunu yemek için işimi gücümü bıraktım uçarak gittim :)
Vejetaryenler ve veganlar tavuk yerine mantar, tereyağı yerine zeytinyağı koyarak da aynı sonuca ulaşabilirler bence... ;)
YanıtlaSilYemek çok güzel görünüyorda ben asıl sebzeleri bu kadar düzgün nasıl doğradınız onu merak ettim acaba bir püf noktası var mı elinizle mi doğradınız yoksa robotta falan mı? Ben büyük büyük bile doğramayla baş edemiyorum Üstelik çok da düzgünler. ellerinize sağlık diyebiliyorum sadece.....
YanıtlaSilteşekkürler. elimizle doğradık. ama göz zevkinizi de bozmayalım istedik. bence sizde tevazu gösteriyorsunuz.
YanıtlaSilHer şey iyi hoş da o dantel nedir yahu ?
YanıtlaSil