İslim Kebabı
Pazar, Haziran 04, 2006
Geçen gün annem islim kebabı yaptı. Normalde patlıcanlarını yağda kızartarak yapardı bu sefer yağsız bir şekilde teflon tavada kızarttığı için çok hafif ve bence daha lezzetli oldu.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
Geçen gün annem islim kebabı yaptı. Normalde patlıcanlarını yağda kızartarak yapardı bu sefer yağsız bir şekilde teflon tavada kızarttığı için çok hafif ve bence daha lezzetli oldu.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
2 Comments
ellerinize saglik ben de islim kebabini boyle yapiyorum. boylamasina patlicanlari dilimleyip, hic yag eklemeden teflon tavada arkali onlu kozluyorum.. hem daha hafif hem de daha saglikli oluyor...
YanıtlaSilyağda kızartmak yerine közlemek her zaman tercihimdir ayrı bir lezzeti oluyor bence..
YanıtlaSil