Tombul Sandviç Ekmekleri
Çarşamba, Ağustos 02, 2006
Erkenden kalkmak. Bu tabir kullanırken hoş uygularken nahoş. Nahoş dediğim aslında gün bereketli olyor her iş vaktinde oluyor ama benim aklım uykuda oluyor. Erken kalktım dediğim zaman babam sorar memur erkeni mi senin erkenin mi? Evet benim erkenimde kalkıp sabah kalhvaltımıza bu içi boş tombul ekmekçikleri yaptım ve akşama kadar buna talim ettik İremle. Yok dedim sana başka bir şey bunlar bitmeden. Aslında üstüne kaşarla yaşını yazabilirdim ama ne yalan söyliyeyim aklıma gelmedi.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
3 Comments
Sahra ,
YanıtlaSilHarika gorunuyorlar, ne kadar guzel yapmıssın ellerine saglık, cok berrak cekmissin aynı zamanda sabah sabah cok iyi oldu.
Sevgilerimle,
Figen
teşekkürler Figen. Dediğim gibi bizim sabahımızdaydı. ama her tarif istediğim gibi olmaz bu olanlardandı.
YanıtlaSilHem guzel gorunuyorlardi hem de kolaydi denemeye degerdi..Tarifin su miktari konusunda benim anlayissizligimdan olsa gerek hata yapip mayaya kullandigim suyu sudan saymayinca haliyle hamur civik oldu biraz un ekleyerek kivama getirdim sorun sogukkanlilikla cozuldu;=) Az evvel firindan cikardim. Benim bugune kadar mayaladigim hicbir hamur bu kadar guzel kabarmadi..tatlari harika.. Ben bunu ekmek olarak yerim.. sizlere de cok tesekkur ederim..
YanıtlaSil