Limonlu Bavarez
Perşembe, Eylül 28, 2006
© 2005-2006; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan www.lezize.com ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.
Yapımı çok kolay ve çok hafif bir tatlı bu. Limonlu dondurma sevenler kesinlikle denemeli, iftarlarda ağır tatlılar her zaman tercih edilmiyor, işte o zamanlar için bu harika bir seçim.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
Tüm malzemeyi mikser ile karıştırdıktan sonra kısık ateşte pişirin. Kaselere paylaştırıp servise hazırlayabilirsiniz.
10 Comments
İrem günaydın siten bi harika tarifler çok güzel ellerine sağlık herşey nefis görünüyor sevgiyle kal Ebru
YanıtlaSilmerhabalar sütün içine limonu koyunca süt kesilmiyor mu, yorumu yazarsan bu tarifi denemek istiyorum tesekkürler
YanıtlaSilEbru'cım teşekkürler iltifatlarına..
YanıtlaSilBütün malzemeyi mikserle çırpıp pişirdiğimiz için kesilmiyor sanırım, yani biz de kesilmedi. Ama önce iyice çırpın.
Ellerine sağlık İrem, limonlu dondurmayı çok seven biri olarak en kısa zamanda tarifini denicem. Çok güzel gözüküyor...
YanıtlaSilYeşim inşallah beğenirsin, hafif bir tatlı.
YanıtlaSilİrem'ciğim tam ramazanlık hafif bir tatlı. görüntüleride çok hoş. :) Ellerine sağlık
YanıtlaSillimonun her haline bayılırım
YanıtlaSilellerinize sağlık en kısa zamanda yapcam
sevgilerle
fikriye
summer, fikriye teşekkürler denediğinizde de beğenirsiniz inşallah.. :)
YanıtlaSilfood mood ismini bulamadım :) umarım eşin de beğenir afiyet olsun ikinize de..
merabalar,
YanıtlaSilcok guzel gorunuyor. acaba bugday nisastasi yerine pirinc unu ya da misir nisastasi koysam olur mu?
tesekkur ederim, ellerinize saglik..
ben denedim bugün,çok güzel oldu ve çok da hafif bir tatlı.herkesin denemesini tavsiye ederim.tarif için teşekkürler:)
YanıtlaSilsevgiler,leyla.