Kıyma İçli Krep
Cuma, Mayıs 11, 2007© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.
Bir yerden başlamak lazım ama nereden ? Çorba çok güzeldi ama sitede var. Kreplerden başlıyayım. Güzel görünüyorlardı. Lezzeti de öyle olmalı ki; ağzımı açamama rağmen yiyebildim.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
Tavayı her krepte yağlayabilirsiniz. Ben yaptığımda tereyağ kullanmıştım. Bir de kabartma tozu kullananlarda var.(bu ölçüye 2 kaşık) Nursen abla söylemedi ben yazmadım. Krep hamurlarına hazırlanan kıymalı içi koyup sarılır. Üstüne bol kaşar peynir rendelenir, servis yapmadan 15 dakika önce fırına verilir. Kaşarlar eriyince fırından alıp servise sunulur.
0 Comments