Zeytinyağlı Mısır Karnabaharı
Cumartesi, Aralık 15, 2007© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.
Bu sebzenin pişmemiş hali bir harika. Hadi bizim zevkimize uydu demiştik ki İrem'in annesi uğramıştı o da bayağı bir vakit okşadı.
Malzemeler;
Hazırlanışı;
7 Comments
Merhabalar...
YanıtlaSilElinize sağlık. Bu mısır karnıbaharını hiç duymamıştım nerde bulunur kendileri... Ama pişmemiş hali çok güzelmiş. Tekrar elinize sağlık. Katıldığınız için teşekkürler...
böyle bir sebzeden habaerim yoktu hemen onu demeliyim harika birşey ve neden pazarlarda yok birde onu sorayım izninle:)
YanıtlaSilinan sebzenin kendisi çok tatlı duruyor ama senin yaptığın ise ayrı bir leziz duruyor.
ellerine sağlık.
Aysel teşekkürler. Pazardan aldı annem. Yaklaşık üç aydır uğramadığı semt pazarına hatırımı kırmayıp gitti. Ama gerçekten görünüşü bir harika.
YanıtlaSilZeynep sebze seviyorsan denemelisin. En azından seyretmek için bile alınacak sebzelerden.
Sevgiler,
Merhaba çok değişik ve ilginç geldi bana ve büyük oğluma daha önceden hiç duymamıştım mısır karnıbaharını.Nereden bulabilireim acaba çünkü görüntü ve sunuma bayıldık.Ellerine sağlık sevgilerimle.
YanıtlaSilAnnem pazardan almıştı. Ama şimdilerde büyük marketlerin sebze çeşitleride az değil. Ben gördüm desem yalan. Alış veriş işlerinden çok hoşlanmıyorum bu aralar. Ankara'ya postalıyalım isterseniz? Sevgiler,
YanıtlaSilSevdiklerinizle birlikte sevgi dolu huzur dolu ve de sağlıklı şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim.Sevgiyle...
YanıtlaSilBayramda giremedim güzel dileklerine teşekkürler.
YanıtlaSil