Zeytinyağlı Yer Elması
Cumartesi, Aralık 15, 2007© 2005-2007; metnin ve fotografin her hakki saklidir. Izin alinmadan Lezize ve yan bloglari disinda hiç bir yerde hiç bir bahaneyle kullanilamaz.
Yer elmalarını soymak çok zevkliydi desem yalan. Ama YE#29'un ev sahibi Sıcak Paylaşımlar'da Aysel hanım kadar yorulmadım. Kendisine sıcacık ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.
Malzemeler:
Hazırlanışı;
9 Comments
Zeytinyagli nasil mi olmus????MUHTESEM
YanıtlaSilTabakdaki desenle uyum bu kadar güzel olur.Ellerine saglik.
BAYRAMINI KUTLAR AILEN ILE DAHA NICE NICE MUTLU BAYRAMLAR GECIRMENI DILERIM.
Cok guzel suslemissiniz insan bu guzel goruntuyu bozmamak icin bence yemeyip yaninda yatar..hayirli bayramlar...sevgiler
YanıtlaSilHayirli bayramlar
YanıtlaSilMerhabalar,kurban bayramini yürekten kutlar ve daha nice mutlu bayramlari sevdiklerinle karsilamani dilerim canim.
YanıtlaSilçok farklı bir lezzet hiç tatmamıştım.denemeye değer sanırım.ellerine sağlık.
YanıtlaSilçok güzel duruyorlar bunlar yemek içinmi hakikaten ben yemeye kıyamam da..
YanıtlaSilSerap teşekkürler. Güzel bakmışsın ki güzel görmüşsün.
YanıtlaSilSelma alıştım ben senin iltifatlarına. Hadi itiraf et. İltifatta yüzde elli tenzilat var bayram seebebiyle.Ben de ayrı bir yerin var.
Senem ve Yaren bayramlar farklı bir hal aldı bizde. Sevdiklerimizle karşılaşmak? Güzel dilek umarım gerçekleşir.
Semra ne yazayım yorum sana ait? Denersen belki ben de öğrenirim.
Seda çok aç olduğun bir saatte mi girdin bloğa? Teşekkürler.
Hepinize sevgiler,
Süper görüntü ellerinize sağlık lezzetide görüntüsü kadar güzeldir eminim, paylaştığınız için teşekkür ederim.
YanıtlaSilZehra teşekkürler. Lezzeti demişsin ya "zevkler ve renkler tartışılmaz" burada geçerli. Ama illa ki bir onay istesen benim yedirdiğim kişiler beğendi.
YanıtlaSil